28 Kasım 2015 Cumartesi

Denizli Özel Yurt -Konakla.net

Konakla.net   |  Kiralık Yurt, Apart, Pansiyon, RezidansKonakla.net sayesinde denizli de yurt bulmak istermisiniz.Sizin için en uygun fiyata  yurtlarınızı bulmanızı sağlıyoruz. Amacımız kapı kapı dolasmak yerine istediğiniz yurdu istediğiniz gibi sıralıyoruz.
Mesala honaza kazandığını honaz ufak ilçe sizde ankaradasınız gitmeden honaz daki bütün yurtları görebilirsiniz. Ayrıca yurtları puan verildiği için direkmen görmeden diğer kullanıcıların yorumlarına göre 
tecrübelerinden faydalanabiliyorsunuz. Tek Yapmanız gerek sitemize girerek kazandığınız üniversteniz ilinde 
arama yapım konforlu yurdu bulmanız.

19 Kasım 2015 Perşembe

Bulut Bilişim Teknolojisi Nedir?

Bulut Bilişim (Cloud Computing) Nedir?
Sahip Olduğunuz Tüm Uygulama, Program Ve Verilerinizin Sanal Bir Sunucuda Yani Bulutta Depolanması Ve Internete Bağlı Olduğunuz Herhangi Bir Ortamda Cihazlarınız Aracılığıyla Bu Bilgilere, Verilere, Programlara Kolayca Ulaşım Sağlayabildiğiniz Hizmetler Bütününe Bulut Bilişim Veya Bulut Teknolojisi (Cloud Computing) Denir.
Bulut Bilişimi Neyi Ifade Etmektedir?
Hard Disklerimizde Depoladığımız Verilerin Internet Ortamında Sanal Sunucularda Saklanması Işlemi Diyebiliriz. Bulut Bilişimi Bize Daha Fazla Depolama Alanı, Hızlı Veri Transferi, Maliyet Tasarrufu Yapabilme Gibi Bir Takım Olanaklar Sağlamaktadır. Büyük şirketler Içinde Iş Gücü Tasarrufunu Da Ekleyebiliriz. Örneğin Günümüzde Kullandığımız Sosyal Ağlarda Ki Birçok Veri (yüklediğiniz Video, Müzik, Fotoğraf Vs. ) O Sitelerin Kendi Bulutlarında Depolanmaktadır. Bu Bağlamda Günlük Hayatta Dolaylı Olarak Bulut Bilişimi Kullanmış Oluyoruz.
Bulut Tabanlı Yazılımların Işletmlere Olan Faydaları
  1. Maliyetleri Düşürür
    İşletmer Içerisinde Kullanacak Olduğunuz Otomasyon Için Bir Ana Bilgisayar Bulundurmanıza Gerek Olmadığından Satın Alma, Yıllık Bakım, Lisans ücretleri Gibi Milyarları Bulan Tutarlar Ortadan Kalkar.
  2. Altyapı Karmaşasını Ortadan Kaldırır
    Sürekli Olarak Artan Dataların Arşivlenmesi, Kullanıcıların Yetki Ve Takibi Gibi Konular çok Basit Bir şekilde Hem De Birbiri Ile Entegreli Olarak Kullanılır.
  3. Platform Bağımlılığından Kurtarır
    Bulut Yazılımlar Web Tarayıcıları üzerinden çalıştığından Bilgisayar, Tablet, Akıllı Telefon Ve Hatta Akıllı Televizyon Olarak Bilinen Smart Tv Lerde Bile Yazılımınızı çalıştırabilirsiniz.
  4. Daha Güvenli Bir Alt Yapı Sağlar
    Bulut Yazılım Hizmetini Veren Firmalar Dataların Tutulduğu Serverları 7/24 Hem Yazılım Hem De Donanımsal Olarak Güvenlik Tedbirlerini Aldıklarından Dolayı Ofisinizdeki Bir Ana Bilgisayardan çok Daha Güvenlidir.

Çiçeklerin İnternetteki Gücü

Günümüze baktığımız da artık teknoloji olarak çok gelişmiş durumdaydınız. Önceden iletişimi güvercinlerle mektuplarla sağlarken 1 sene cevap gelecek diye beklerken artık telefonla iletişime geçip çiçek gönder demememiz yeterli oluyor. Okuldaki arkadaşınıza âşıksınız ancak bunu ona söyleyemiyorsanız bunu yapmanın en kolay yolu çiçek gönder diyerek küçük bir not ile sevgiliye göndermektir. O küçücük not sizin 1 yıldır söyleyemediğiniz duygularınızı 1 dakikada ortaya çıkartır ve saklanan gizlenen duyguların açığa çıkmasını sağlar.
Bayanlar için erkeklerin takip etmesi gereken özel günler vardır Hele ki evliyseniz ilk önce aşkınızın ilk başladığı tarih, nişan tarihi , düğün tarihi , doğum günü , sevgililer günü ve ilk anne olduğu tarih bunlar bayanlar için en özel günlerdir. Bu günlerde sevgiliye alınan çiçeğin önemi bir başkadır. Tabi ki erkekler için çiçeği taşımak ve sevdiklerine götürmek, dünyanın her yerinde biraz sıkıntı olduğu için, internet üzerinden online olarak çiçek gönderme sitelerinin bu konuda vermiş oldukları hizmetler, erkekler için en önemli teknolojik gelişmelerden olmaktadır. Çünkü bu sayede istedikleri gibi Türkiye'nin her yerine, özel olarak siteler üzerinden vermiş oldukları siparişler üzerine, sevdiklerini her nerede olursa olsun mutlu edebilmektedirler.
Teknolojinin bu kadar gelişmesi erkekler için işleri çok daha kolay hale getirmekte dünyanın neresinde olursa olsun anında çiçek gönderimi yapılabilmekte kendisinden önce çiçeği adrese çoktan ulaşmış olmaktadır.
Sevgimizi içten ve en saf temiz haliyle yaşamalıyız sizlere çiçekle suyun hikayesini anlatmak istiyorum
Çiçek su’ya aşıkmış aşk ya bu etrafına gülücükler dağıtıyor yaprakları daha bi yeşil açıyor güzel kokular saçıyormuş.
Fakat bir türlü aşkını suya itiraf edemiyormuş. Nihayet bir gün cesaretini toplayıp acılmış Suya Su ben seni çok seviyorum demiş
Su da çiçek bende seni çok seviyorum demiş.
Aşkına karşılık bulan çiçek o kadar mutlu olmuşki, her gün şarkılar söylüyor yeni yapraklar açıyormuş kokusundan etrafı mest ediyormuş.
Su ve çiçek aşklarını dolu dizgin yaşıyorlar ve hergün birbirlerine Seni seviyorum diyorlarmış.
Fakat günlerden bir gün çiçek hastalanmış yataklara düşmüş canlılığını kaybedip solmaya başlamış son nefesini vermek üzereyken suya son bikez daha söylüyor
Su ben seni çok seviyorum
Su da Çicek bende seni çok seviyorum
Fakat Su perişan üzgün hemen doktor çağırıyor doktor çiçeğe baktıktan sonra Suya dönüyor ve
-Evlat bu çiçek Susuz kalmış diyor!
Sözde değil özde olmalı ve yürekten hissettirilmelidir sevgi..
www.cicekvitrini.com/ adresi tıklayınız